Golfveckan – En av årets höjdpunkter på GGK!


DANSKE BANK – 27 juni
Golfveckan blev i vanlig ordning en av årets höjdpunkter på GGK. Den spelades tidsmässigt sett en vecka tidigare i kalendern jämfört med tidigare år, men trots det var startfälten välfyllda. Stort tack till Danske Bank som stod som sponsor av torsdagens singeltävling och till alla deltagare som var med och tävlade och bidrog till den fina stämningen. Applåd också till Ewa Österberg som agerade tävlingsledning.

RESULTAT
A-klass:
1:a Ingemar Johansson
2:a Jonas Söderbergh
3:a Mats Ehrman

B-klass
1:a Peter Stenesjö
2:a Ronny Lidman
3:a Tom Dahlgren

C-klass
1:a Margaretha Unenge
2:a Karin Hallberg
3:a Rolf Sandberg

Vinnare närmast hål Leif Derenstrand
Resultat hittar du här.

HOVÅS OPTIK – 28 juni
Hovås Optiks Irish Greensome spelades under fredagen på Göteborgs GK. Under mycket varierande väder tog far och son Hedenbergh hem vinsten på fina 44 poäng. Vi tackar Hovås Optik för de fina priserna!

1. Hedenbergh/Hedenbergh
2. Hersle/Hersle
3. Holmberg/Holmberg
4. Aldrin/Aldrin
5. Hansson/Ljungqvist
Resultat hittar du här.

PEOPLES TRAINING – 29 juni

PEOPLE TRAINING stod som sponsor och tävlingsformen var Greensome. Otroligt trevliga sponsorer. Mellan hål 12 och 13 placerades sponsorerna och serverade ingefära shots till alla spelare.

Lyckad dag med lite tuffa vindar men alla spelare på gott humör. Ett roligt inslag var ett lyckohjul som vid prisutdelningen med rätt siffra på hjulet inbringade en gratis träning på Peopletraining. Vann gjorde Ronny Lidman och Cecilia Hammar. Ett säkert par som vi säkert får se mer av framöver.

1. Lidman/Hammar 43p
2. Flach/Lund 41p
3. Carlander/Johansson 39p
4. Holmberg/Holmberg 39p
5. Johansson/johansson 38p
Resultat hittar du här.

JUBILEUMSPOKALEN – 30 juni
Jubileumspokalen (fyrboll-bästboll) sponsrad av Sjöbaren Haga-Lorensberg avslutade traditionsenligt årets Golfvecka på GGK.

Tävlingen blev snabbt fulltecknad och 48 par njöt av en trevlig dag på en fantastisk golfbana. Mer än halva startfältet hade över 38 poäng. Vinnarna, Susanna Österberg och Björn Lorentzon, hade ett resultat på hela 50 poäng.

1:a plats – Susanna Österberg, Björn Lorentzon
2:a plats – Birger Hansson, Leif Ljungqvist
3:e plats – Christian Nielsen, Magnus Gullman

På prisbordet från Sjöbaren fanns fina presentkort på middagar eller luncher tillsammans med hummer, kräftor, oxfilé och fruktkorgar.

Stort tack till de båda tävlingsledarna Elisabeth Frotjold och Kicki Fredelius.
Resultat hittar du här.