Brev till våra grannar – Flick-EM


– Ökad mängd bil- och busstrafik är att vänta
– Undvik att passera golfbanan via Ryttarstigen dagtid


På Göteborgs Golf Klubb är vi mycket stolta över att agera värdbana för årets upplaga av Flick-EM i golf. Tävlingen äger rum den 9-13 juli men redan från den 7:e  räknar vi med att aktiviteterna är i full gång med inspel och praktiska förberedelser.

Vi gästas av 19 lag från hela Europa och de spelare som är uttagna tillhör sina respektive lands absoluta toppskikt. Det finns alltså fina möjligheter att komma förbi och titta på när några av våra framtida världsstjärnor inom golfen, spelar. Det är fri entré samtliga tävlingsdagar.

Eventet innebär att det blir ökad mängd biltrafik, vi har även spelarbussar som kör fasta rutter dagtid. Bussarna kör Hovåsmotet – Hovåsvägen – Golfbanevägen 40. Drop off/pick up samt vändplats är vid golfklubbens maskinhall (parkeringen vid närspelet). Vi är därför måna om att det går så smidigt som möjligt med trafiken i vårt närområde och ber er därför om att i största möjliga mån hålla just dessa gator fria från parkerade bilar. Undvik helst också att passera golfbanan via Ryttarstigen dagtid.  

Har du frågor om eventet? Välkommen att ringa oss på 031-28 24 44, eller maila reception@goteborgsgk.org.

Tack för ditt samarbete!