Res till Spanien med Eric & Marcus i höst!


Följ med Marcus och Eric på Göteborgs Golfklubb till fina Playa Granada i oktober för en vecka med trevligt umgänge, god mat och golf. Vi bor med All Inclusive på Hotel Impressive Playa Granada med läge precis vid stranden och ett stenkast från Los Morisco Golf. Los Morisco Golf är en mysig bana med en familjär atmosfär. Här kommer du snabbt känna dig som hemma och det är också här vi spelar de flesta av våra rundor. Under veckan gör vi en utflykt till trevliga golf Baviera cirka 1 timma bort.

En riktigt härlig resa med spel och trevligt umgänge!

Mer information om resan hittar ni här.

För anmäl och mer information hör ni av er till Eric och Marcus.

Eric Öster, Eric.Oester@goteborgsgk.org eller 0708-580223

Marcus Blomqvist, Marcus.blomqvist@goteborgsgk.org eller 0734-237660