GGKs klädkollektion 2024 finns nu att köpa i vår webbshop


BESTÄLL SENAST 3 APRIL

Nu har försäljningen av årets klubbkläder, broderade med GGKs emblem, startat. Vi har i år ett brett, och färgglatt, sortiment att välja ur från PING, utöver våra mer klassiska kulörer. För juniorerna kommer kläderna från FootJoy.

En nyhet för i år är att du kan beställa och betala redan idag via GGKs webbshop. Är du osäker på vilken storlek du har, eller vill se plaggets passform, finns kläder att prova i vår reception. Plagg beställda i webbshopen kommer finnas för upphämtning på klubben så snart leveransen är på plats. Förväntad tidpunkt för leverans är i slutet av april, vi meddelar via nyhetsbrev när plaggen finns att hämta.

Vid beställningar som görs SENAST DEN 3 APRIL garanterar PING att de storlekar, och färger som i dag presenteras i webbshopen, finns i lager. Efter den 3 april tillhandahåller vi på klubben ett begränsat sortiment till ordinarie pris i GGKs klassiska färger mörkblått och vitt.

För alla beställningar som görs i shopen senast den 3 april bjuder GGK på kostnaden för brodyr av GGKs emblem med 100kr. Uppge kodenGGK100 när du betalar i webbshopen för att erhålla rabatten. 

Spelar du i något av våra GGF serielag? Då kommer din coach maila dig en rabattkod som kan användas vid beställning ur serielagssortimentet. 

BESÖK GGKs WEBBSHOP HÄR