Ann-Sofie och Caroline Falkeskog vinnare av Stenas Vandringspris


Gårdagen bjöd på en mycket lyckad upplaga av Stenas Vandringspris Två Generationer. Vi fick strålande solsken från tidig morgon till den avslutande prisutdelningen. Flera av er som var här lyfte fram den fina stämningen som rådde, vi hade lite en känsla av att det var ”klubbens dag”.
 
Vann gjorde Ann-Sofie och Caroline Falkeskog på 51p, andrapristagare blev Edward och Michael Brask 44p, tredje priset togs hem av John och Erik Myrin med 42p. Närmast hål vanns av Viggo Axgren, 26 cm på hål 4 samt Lukas Lindqvist, 18 cm på hål 13.

Stenas Vandringspris Två Generationer har spelats på Göteborgs Golf Klubb sedan 1976 och är därmed en av våra äldsta, årligen återkommande, tävlingar. Stena har varit titelsponsor under hela tiden. Tävlingen har ett ännu äldre ursprung då en generationstävling funnits på klubben sedan 1960.

Bild ovan: Andrapristagarna Edward och Michael Brask.

Bild ovan: Tredjepriset gick till John och Erik Myrin

Samtliga resultat hittar du här.