Vi söker golfvärdar inför årets säsong


Ta chansen att vara en del av vår härliga klubbgemenskap som golfvärd på Göteborgs Golf Klubb. Vi söker dig som kan ställa upp ideellt vid en eller flera helgdagar under året. Du är då vårt professionella ansikte utåt och ser till att det råder allmän trivsel och säkerhet på anläggningen.

Du som väljer att vara golfvärd får chansen att möta många medlemmar och deras gäster. Mest nytta gör man genom att cirkulera på anläggningen i en av våra golfbilar och skapa en positiv stämning hos spelarna samtidigt som man ser till att speltempot flyter på. Som golfvärd hjälper man även till med att hålla anläggningen snygg och prydlig, t ex att plocka upp skräp och ställa golfvagnar rätt. Golfvärdar behövs varje tävlingsfri helgdag mellan 08:00-14:00. Man jobbar helst två värdar per pass. Under arbetspasset bjuder klubben på kaffe och bulle samt lunch i vår restaurang. Vi har även alltid en starttid reserverad för dig som golfvärd vid 14:10 om du vill spela 18 hål efter utfört arbete.

Anmäl ditt intresse snarast möjligt till Anna Johansson Klubbchef, via mail anna@goteborgsgk.org.