Tränarteamet

På Göteborgs Golf Klubb har vi fem tränare som kompletterar varandra. Genom ständig utbildning, vår vassa elitverksamhet och ett stort kontaktnät nationellt och internationellt ligger vi långt fram inom golfens alla områden.

 

 

Eric Öster, huvudtränare

Eric har varit på klubben i över 30 år, vilket gör honom till den tränare som jobbat längst för klubben genom historien. När Eric instruerar lyckas han på ett enkelt och lättförståeligt sätt hjälpa dig att utveckla din golf. Eric håller i all juniorträning. Han har dessutom gruppträning med Träningskortet och finns tillgänglig för privatlektioner både på driving-range, närspel och som spellektioner på banan. 

Ola Lindgren, idrottsansvarig

Ola är uppvuxen på GGK och drog igång juniorsatsningen för 15 år sedan. På klubben jobbar Ola deltid med ansvar för tränarteamet och klubbens elitspelare. Förutom jobbet på GGK är Ola headcoach för landslagets herrverksamhet med specialansvar för proffs och sitter i ledningsgruppen för landslaget.

Marcus Blomqvist, tränare

Marcus har jobbat på GGK sedan 2012. Genom sitt jobb med elit, juniorelit och framtidsgrupper har Marcus mycket kunskap om hur man bygger träningsprogram som utvecklar dig över tid. Marcus håller i all träning för juniorelit och framtidsgrupper. Han har också gruppträning med Träningskortet, håller specialkurser och ger privatlektioner.  

 

Robin Jonsson, tränare

Robin är fd. elitspelare på klubben som just har blivit färdig med tränarutbildningen. Teknik är ett stort intresse för Robin och han har mycket bra struktur på sina träningar. Robin jobbar med juniorträningen tillsammans med Eric och juniorelit/framtid tillsammans med Marcus. Robin är också med och håller specialkurser samt är tillgänglig för privatlektioner.

Niclas Fasth, coach och expert

Niclas är ny medlem på Göteborgs Golf Klubb. Efter 25 år på touren med 6 segrar och spel i Ryder Cup jobbar nu Niclas tillsammans med Ola Lindgren i herrlandslaget, både med amatörer och unga proffs. Niclas kommer även att ge spellektioner på Hovås med upplägget att man bokar in en halvdag och går igenom strategi, närspel och hur du med din befintliga sving kan få en lägre score. För mer information och bokning, se www.niclasfasth.se.