Säsongskort

Säsongsträningen är nu igång, nedan finns information.

Veckor med träning

Vecka 15-22 och vecka 33-37. Info om sommaträning skickas separat.

Träningsplats

Jämna veckor driving-range, ojämna veckor närspelsområdet vid hål 17

Tänk på att promenaden ner till driving-rangen kan vara farlig om junioren inte har koll på hur golfbanans sträckning är. Du bör följa med junioren ner till driving-rangen de första gångerna. Om du själv känner dig osäker, kolla gärna med vår reception så får du hjälp.

För dig som har spelträning på World of Golf

För juniorer som inte är medlem/provmedlem OCH är anmäld till spelträning sker spelet på Word of Golf på fredagar från kl 16:00 på World of Golf. Samling på Lilla banan. Ingen anmälan behövs. Datum : 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 16/8, 23/8, 30/8, 6/9.

För dig som har spelträning på Hovås

Juniorer som är medlemmar i GGK eller provmedlem och innehar hcp 54 eller lägre har möjligheten att vara med tisdagar på Hovås. Spelaren bestämmer själv om man vill vara med på tävlingen eller spelträningen inför varje tillfälle.

Vi kommer att ha reserverade starttider kl. 15:30 - 17:00 för de som spelar tävling och 17:00 - 18:30 för spelträningen.

Anmälan till tävling görs via Min Golf där ni också kan lämna önskemål om spelpartner och om tidig eller sen starttid önskas.

För att vara med på spelträning krävs att ni anmäler er i förväg. Anmälan till spelträningen görs via Min Golf och vid val av klass så väljer ni alternativet "SPEL". Möjligheten till att välja spelpartner och tidig / sen finns även för er.

Under veckoträningarna så går det även bra att anmäla sig till spelträningen genom att prata med någon av tränarna så sätter dom upp er på anmälningslistan. Även en anmälningslista kommer att finnas på juniortavlan i klubbhuset. Vi kommer att vara flexibla med startordningen på tisdagarna. 

Grundtanken är att halva startfältet består av spelare som tävlar och andra halvan av spelare som har spelträning. Om fler än hälften anmäler sig till tävling och det blir färre än hälften som vill spelträna så kommer spelträningens första boll vara efter den sista tävlingsbollen. Alltså kan tiderna nämnda ovan komma att bli flytande beroende på deltagarantalet.

På juniorernas anslagstavla vid kansliet sitter ett tävlingschema för säsongen.

Om ni har frågor gällande spelträning eller tävling på tisdagar så får ni gärna skicka ett mail till robinjonsson94@gmail.com.