Juniorträningen på Göteborgs Golf Klubb!

 

Nedanför finns våra träningsaktiviteter under 2017. Vi följer Svenska Golfförbundets utvecklingstrappa för juniorer.

Vårt mål är att ge barnen en bra start med golfen och möjlighet att utvecklas i den takt som de vill. Klicka här för att läsa mer om hur vår verksamhet är uppbyggd och var i utvecklingstrappan ditt barn är.

Gå gärna med i vår Facebook-grupp för att få uppdaterad information: GGK Juniorer


Säsongskort 2017

För juniorer i åldern 8-21 år, Träningen löper från april 2017 till september 2017. 

Säsongskortet innehåller gruppträning en gång i veckan april-maj (8 träningar), 3 träningar på sommaren samt augusti-september (5 träningar). Dessutom spelträning vid 10 tillfällen och möjlighet att träna fler gånger i veckan för de som vill. Gruppindelning sker efter önskemål om träningstid, spelskicklighet, ålder, kompisar och mognad. Grupper finns för allt från rena nybörjare till skickliga spelare.

Anmälan för 2017 är stängd, men det går bra att kontakta Eric Öster på telefon 070-858 02 23 om ditt barn önskar vara med. 


Knattegolf 2017

För juniorer i åldern 6-8 år. Träning under våren april-juni samt under hösten augusti-september. Se även sommarläger för knattar nedan. Inga förkunskapskrav.

Anmälan till våren 2017 är stängd, men det går bra att anmäla sig till höstens träningar.

Klicka här för mer information och anmälan>>


Sommarläger 2017

Knatteläger för juniorer i åldern 7-10 år arrangeras den första veckan av sommarlovovet samt den sista veckan av sommarlovet. Träning kl 9-16, lunch ingår. Inga förkunskapskrav.

Juniorläger för juniorer i ålden 11-18 år arrangeras i juni. Hcp 54 eller bättre. 

Klicka här för mer information och anmälan>>


Om du har frågor eller vill ha hjälp med lämpligt upplägg för just ditt barns utveckling, tag kontakt med Eric Öster på telefon 0708-580223.

Golfhälsningar

JEK/Eric Öster