Välkommen till elit- och juniorelit på GGK

Göteborgs Golf Klubb har höga ambitioner med elitverksamheten. Vår ambition är att erbjuda Sveriges bästa utvecklingsmiljö för satsande spelare med ambitionen att spela professionell golf, vare sig de befinner sig i Göteborg, på college eller någon annanstans.

Vi tror på helheten

Vi utgår från en helhetsmodell där alla delar måste fungera för att bollen skall komma i hål på så få slag som möjligt. Vi vet att alla inte kommer att lyckas, men i processen att bli bra i golf kommer spelaren att utveckla egenskaper som är ovärderliga oavsett om man blir professionell golfspelare eller gör något annat i livet.

Om du är intresserad av att vara med i vår verksamhet eller vill veta mer, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi söker alltid spelare som passar in i gruppen och som vill utvecklas tillsammans med oss. 

 

Team GGK

En grupp för spelare som satsar seriöst på att spela på en internationell tour. Spelarna befinner sig på olika nivåer men förenas av att de har en träningsintensitet som är tillräcklig för att kunna nå sina mål.

Team Future

Grupp för våra yngre spelare som älskar att träna, spela och tävla!

 

Frågor?

Kontakta,

Ola Lindgren, 0708-633717, ola.lindgren@gmail.com

Marcus Blomqvist 0734-237660, marcus.k.blomqvist@gmail.com