Året 2019

Årets Flick

Anna Nordfors

Årets Pojk

Jakob Melin

Årets junior bland pojkar blir Jakob Melin, som i år har gjort en mycket bra säsong!

Under 2019 har Jakob visat prov på riktigt fin golf genom att fortsätta skjuta flera tävlingsronder under par och har haft framskjutna placeringar på högsta juniornivå i Sverige.

Jakob har även varit en stabil lagspelare och bidragit starkt till klubbens framgångar i JSM-lag och han fick även göra sin debut i herrarnas nationella seriespel!

Under året har han bland annat vunnit Torslanda JMI, Teen Tour Future omg. 4 och avslutade säsongen med att spela till sig en stark 3:e plats i Nordic League kvalet.

Jakob jobbar fortsatt lugnt och metodiskt för att utveckla en stark grund inför framtida äventyr och vi tror att Jakob kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet!

 

 

Årets Utvecklingsjunior Flick

Amelie Tolf

Amelie har under säsongen ökat sin träningsmängd markant och har genom hårt arbete både vinter och sommar höjt sin nivå på banan och vid träningar.

Amelie är extremt träningsvillig, mycket målmedveten och jobbar på lugnt och metodiskt för att utveckla en stark grund inför framtida äventyr inom golfen. Under säsongen har hon sänkt sin sittscore flera slag och bland annat vunnit på Teen tour first och haft flera framskjutna placeringar på slaget om Göteborgs touren! 

Amelie är en positiv och rolig tjej som alltid gör sitt bästa och är en spelare som sprider god kamratskap i gruppen!

Vi tror att Amelie, liksom flera andra i gruppen med tjejer som vi har nu, kan följa i spåret av våra framgångsrika tjejer på GGK!

 

 

Årets Utevklingsjunior Pojk

Philip Söderberg

Philip har några år jobbat på riktigt bra men under årets säsong har han verkligen tagit sin golf till nästa nivå!

Under året har Philip ökat sin träningsmängd och har fått bra respons på arbetet genom flera framskjutna placeringar och framför allt sänkt sin snittscore med flera slag!

Philip har under säsongen fått göra sin debut i JSM klubblag och spelade till sig en stark 2:e plats i Teen Cup för pojkar 13 år. Utöver det har han gjort många stabila tävlingar och etablerat sig starkt på Teen tour future.

Philip är en kille som alltid visar bra kamratskap. Den positiva miljön han bidrar med under träningar i gruppen samt under lagspel är ett viktigt kriterium för utvecklingspriset. 

Vi tror att Philip kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet!