Året 2018

Årets Flick

Anna Nordfors

Årets junior bland flickor blir Anna Nordfors, som återigen gjort en mycket bra säsong!

Anna jobbar fortsatt lugnt och metodiskt och utvecklar sitt spel en nivå för varje säsong!

2018 har Anna vunnit Gräppås Junior Open, Öijared Junior Open samt Teen Tour Elit Omg 2. Utöver det har hon flera topplaceringar, bland annat ett JSM slag brons och en stark 3:e plats i Stenson Sunesson Junior Challange.

Anna är ett mycket bra exempel på att träning lönar sig och har under hösten fortsatt sin resa inom golfen genom att börja plugga på Campell University i North Carolina och spelar för deras golflag.

 

 

Årets Pojk

Oscar Abrahmsson

Årets junior bland pojkar blir Oscar Abrahamsson, som i år har gjort en mycket bra säsong!

Under året har Oscar visat prov på riktigt fin golf genom att skjuta flera ronder under par och har haft framskjutna placeringar på tävling.

Under året har Oscar bland annat blivit främsta amatör i Hovås Open, 2:a i Dynekilens JMI, 3:a i Gräppås JMI samt 3:a Vassunda JMI.

Oscar är ett mycket bra exempel på att träning lönar sig och han har i år haft hög intensitet i sin träning både på och utanför banan!

Vi tror att Oscar kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet!

 

 

Årets Utvecklingsjunior

Viggo Axgren

Viggo har under 2018 ökat sin träningsmängd markant för att nå en högre nivå och visar ett stort engagemang på träningarna. Han har under säsongen utvecklats enormt mycket både på banan och i träning.

Viggo får utvecklingspriset bland annat för att han bidrar med mycket energi och hjälper till att skapa en positiv träningsmiljö för hela gruppen.

Vi tror att Viggo kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet!

 

 

Årets Utvecklingsjunior

Viktor Andersch

Viktor har under säsongen öket sin träningsmängd enormt och har genom hårt arbete både vinter och sommar höjt sin nivå både på banan som vid träningar.

Victor är en kille som alltid visar bra kamratskap och delar med sig av mycket energi på träningarna. Den positiva miljön han bidrar med i gruppen tillsammans med hans träningsvillighet är starka faktorer till att Viktor i år får utvecklingspris.

Vi tror att Victor kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter på den inslagna vägen!