Året 2016

Årets Junior Flick

Anna Nordfors

Årets junior bland flickor blir Anna Nordfors, som i år har gjort en mycket bra säsong.

2016 har Anna vunnit Torslanda JMI och Skandia Tour Riks samt vunnit ett JSM slag brons!

Utöver detta har Anna spelat till sig flera framskjutna placeringar under året och detta kröntes med deltagande i en landskamp mot våra nordiska länder samt Skandia Stars.

Anna är extremt träningsviljig, är mycket målmedveten och jobbar på lugnt och metodiskt för att utveckla en stark grund inför framtida äventyr inom golfen. Anna är ett mycket bra exempel på att träning lönar sig då hon under denna säsong har höjt sitt spel en nivå till!

Vi önskar stort lycka till inför 2017 och framåt!

Utvecklingspriset Pojk

Oliver Björn

Oliver har under säsongen 2016 jobbat extremt hårt både på och utanför golfklubben. Det märks att han älskar att vara på golfbanan och han är en spelare som ”andas golf”.

Oliver kommer alltid med ett stort leende till varje träning och bidrar till den positiva miljön vi har i träningsgruppen. Att jobba hårt och sprida god stämning under lagspel är ett viktigt kriterium för utvecklingspriset.

Vi tror att Oliver kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet.

Lycka till 2017!

Utvecklingspriset Flick

Kajsa Lindquist

Kajsa har under 2016 öket sin träningsmängd markant för att nå en högre nivå och visar ett stort engagemang på träningarna. Hon har under säsongen utvecklats enormt mycket både på och utanför golfbanan.

Kajsa är en positiv och rolig tjej som alltid gör sitt bästa och är en spelare som sprider god kamratskap i gruppen!

Vi tror att Kajsa, liksom flera andra i gruppen med tjejer som vi har nu, kan följa i spåret av våra framgångsrika tjejer på GGK!

Lycka till 2017!