Året 2015

Årets Junior Flick

Linnea Ström

Årets junior bland flickor blir Linnea Ström, som återigen gör en mycket bra säsong.

2015 har Linnea kommit 2:a i Spanska Öppna Amatörmästerskapen och har även en 2:a plats i British Ladies Amateur. Säsongen kröntes av att Linnea kvalde in till Women’s British Open, och för första gången fick mäta sig med världseliten.

Linnea fortsätter att jobba på lugnt och metodiskt för att utveckla en stark grund inför framtida proffsspel. Från och med hösten 2015 kommer Linneas bas vara i USA, där hon går på Arizona State University i Phoenix, Arizona.

Linnea är en fantastisk representant för vad Göteborgs Golf Klubbs elitverksamhet står för: långsiktighet, ödmjukhet och hårt arbete.

Vi önskar stort lycka till inför 2016 och framåt!

Utvecklingspriset Pojk

George Berglund

Vi vet att det krävs mycket träning för att lyckas och bli bäst i golf. George har under denna säsong utvecklats mycket i sin träning och har blivit en av dem som tränar flitigast på klubben. Han har under säsongen ändrat inställningen till båda sitt tävlande utanför klubben samt sin egen träning och utvecklas stort inom båda områdena.

George är en kille som alltid visar bra kamratskap. Den positiva miljön han bidrar med under träningar i gruppen samt under lagspel är ett viktigt kriterium för utvecklingspriset.

Vi tror att George kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter med denna inställning och träningsvillighet.

Lycka till 2016!

Utvecklingspriset Flick

Wilma har under 2015 ökat sin träningsmängd betydligt och visat starkt engagemang för sin egen utveckling. Hennes inställning till golfen har ändrats positivt och hon har genom hårt arbete både vinter och sommar höjt sin nivå både på banan som vid träningar.

Wilma är en glad och rolig tjej som bidrar till många skratt i gruppen och god kamratskap.

Vi tror att Wilma, liksom flera andra i gruppen med tjejer som vi har nu, kan följa i spåret av våra framgångsrika tjejer på GGK!

Lycka till 2016!