Året 2014

Årets Junior Pojk

Victor Lebeck

Victor har tidigare fått Utvecklingspriset efter att ha kämpat hårt i många år utan att få det där sista att stämma. Det är därför extra glädjande att se hur Victor under 2014 nådde en hel del riktigt bra resultat.

På Rosen Open slutade Victor 2:a på totalt -7 och i JSM Match gick Victor till final efter otroligt starkt spel. Tyvärr fick han ge sig i finalen och åka hem med en silvermedalj. Vidare var Victor en viktig kugge i klubbens serielag.

Victor har nu börjat på college i USA och vi tror att hans utveckling kommer att fortsätta när han nu kan tävla året runt.

Stort lycka till inför 2015!

Årets Junior Flick

Linnea Ström

Återigen blir Linnea årets junior bland flickor på Göteborgs Golf Klubb. 2014 har varit ett mycket framgångsrikt år som inleddes med seger i Spanska Öppna Amatörmästerskapen. Därefter bra spel i Flick-VM, Dam-EM och Dam-VM. I den första Olympiska Ungdomsspel där golf var med tog Linnea tillsammans med Marcus Kinnhult guld i mixed.

Linnea fortsätter alltså att utvecklas och prestera. Viktigare är dock de 2 saker som ligger till grund för Linneas framgångar:

  1. Otroligt bra träning, både i mängd och kvalitet, där det långsiktiga perspektivet hela tiden prioriteras främst.
  2. En bra distans till sig själv och en ödmjuk attityd till sina framgångar.

Vi önskar stort lycka till inför 2015 och framåt!

Utvecklingspriset Pojk

Gustav Dyhre

Under 2014 har Gustav höjt sin träningsnivå betydligt, liksom sitt tävlande utanför klubben. Han har också på ett lugnt och systematiskt sätt jobbat med att förbättra sin golfteknik och sin fysik.

Gustav är glad och trevlig och visar alltid bra kamratskap. Att så som Gustav bidra till en positiv miljö är ett viktigt kriterium för utvecklingspriset.

Vi tror att Gustav kan bli riktigt bra på golf om han fortsätter på den inslagna vägen.

Lycka till 2015!

Utvecklingspriset Flick

Minonna Falkman Lehes

Minonna har tränat mycket aktivt hela vintern, våren och sommaren. Träningen har verkligen gett resultat och det har varit ett nöje att följa hur Minonna bara blivit bättre och bättre!

Minonna har också en bra attityd och en glad inställning till allt, vilket är viktigt för att träningsgrupperna skall fungera bra!

Träningen har också visat sig på tävlingsbanorna och Minonna blev bla. uttagen som yngsta deltagare i Annika Cup samt i distriktets Stockholmsmatch.

Vi tror att Minonna, liksom flera andra i gruppen med tjejer som vi har nu, kan följa i spåret av våra framgångsrika tjejer på GGK!

Lycka till 2015!