Året 2013

Årets pojkjunior

Robin Jonsson

Inför 2013 valde Robin Jonsson att bli proffs och satsa på Ecco Tour och Nordea Tour. Det var ett modigt beslut, eftersom han då samtidigt stängde dörren till collegegolf i USA, men det visade sig vara ett bra beslut.

2013 har Robin sänkt sin snittscore nästan 3 slag, presterat mångder av runder under par och gjort ett otroligt bra resultat med en 2:a plats i Mörk Masters.

Under 2013 har Robin också dragit ett tungt lass i våra lagtävlingar JSM Klubblag och Nationella Seriespelet, där han varit oerhört bra!

Robin har växt som människa och golfspelare och vi ser fram emot vad han kan göra 2014!

Vi önskar Robin stort lycka till!

Årets flickjunior

Linnea Ström

Linnea har haft en mycket framgångsrik säsong där höjdpunkterna har varit guld i EM Girls, 2:a plats i Spanish Ladies och bra spel på europatourtävlingen i Vasatorp. Vidare är Linnea uttagen i Svenska Olympiska Kommitténs OS-program 2020.

Som alltid jobbar Linnea på otroligt bra med sin golf, metodiskt och långsiktigt. 2013 har Linnea tagit ett stort steg och blivit en bättre golfspelare. Allt tyder på att hennes utveckling fortsätter!

Linnea är också en otrolig förebild genom att både vara en grym tävlingsmänniska och samtidigt en trevlig person som alltid tar sig tid med alla och har distans till sina framgångar.

Vi önskar stort lycka till inför 2014!

Utvecklingspriset Pojk

Alexander Wallenberg

Vi vet att det är de som tränar mest och bäst som lyckas i golf. Alexander är en av de absolut mest träningsflitiga juniorerna på klubben och det börjar ge resultat både svingtekniskt och resultatmässigt.

Under 2013 har Alexander dessutom höjt kvalitén i sin träning och han börjar förstå hur man skall göra för att bli bra på golf.

Vid sidan av banan är Alexander en bra person och en grymt bra lagspelare, vilket han visade vid JSM Klubblag.

Vi tror stenhårt på det Alexander håller på med och önskar honom stort lycka till 2014!

Utvecklingspriset Flick

Anna Nordfors

Anna Nordfors har under 2013 ökat sin träning ordentligt och börjat lägga ordentligt med tid på golfträning. Hon är dessutom väldigt duktig på att ta till sig instruktion och sedan jobba på sakerna mellan träningstillfällena, en egenskap som vi ser hos alla våra bra spelare.

När man jobbar med Anna är det uppenbart att hon verkligen vill bli riktigt bra på golf, och hon har egenskaperna för att lyckas!

Vi önskar Anna lycka till 2014!