Året 2012

<p> </p> <p> </p>

Årets Pojkjunior

Adam Ström

Adam var skadad under hela 2011, men valde att se det som en möjlighet att utvecklas. På programmet stod stenhård rehab-fys, närspel och puttning. Att med stor ödmjukhet jobba på det här sättet när man får en motgång är vad som definierar en vinnare.

När 2012 började var Adam tillbaka och gjorde direkt sin bästa säsong hittills, med bla. EM-guld med Sverige på hemmaplan, seger i Hovås Open och bra spel på Skandia Tour och Nordea Tour.

Adam har visat att han är beredd att kämpa i motgång, och därmed finns det inget som begränsar hur bra han kan bli. Kombinerat med Adams ödmjukhet och långsiktighet kan det här bli riktigt bra!

Lycka till!

Årets flickjunior

Linnea Ström

Linnea har 2012 gjort en fantastisk säsong resultatmässigt. Hon har tagit EM-guld med Sverige, vunnit JSM match, JSM slag och Annika Invitational. I oktober fick hon dessutom representera europa i Junior Ryder Cup i USA.

Linnea fortsätter dock att se bortom de kortsiktiga resultaten och jobba mot sina långsiktiga mål, bla. genom ordentlig grundträning i teknik, slagförmåga och fys. För varje år läggs ytterligare en sten i grunden vilket gör att utvecklingen inte är någon slump utan ett resultat av bra arbete.

Linnea är en fantastiskt ödmjuk person som inte låter framgångarna påverka sig i negativ bemärkelse. Vi på Göteborgs Golf Klubb är stolta över att ha Linnea som medlem!

Lycka till!

Utvecklingspriset Pojk

David Langenius

David har under 2012 verkligen satsat på golf, vilket har avspeglat sig i hans utveckling och resultat. David har lyft sitt spel från att vara en liten junior till att börja tänka och agera som en riktig elitspelare.

För att vara så ung är David alltid fokuserad vid träning och är helt suverän att ha med på lagaktiviteter!

Vi tror att om David fortsätter träna på och satsa så som han gör kommer det bli en riktigt rolig säsong 2013.

Lycka till!

Utvecklingspriset Flick

Alexandra Muhl

Alexandra började spela golf ganska sent, men har genom en otrolig träningsvilja jobbat sig framåt. 2012 började Alexandra slå bollen riktigt bra, oftast på träning men ibland även på tävling.

Alexandra uppträder med stor trygghet och är suverän att ha i en grupp med sitt lugn och sin glädje. Hon är dessutom en suverän ledare för yngre juniorer.

Om Alexandra fortsätter jobba på är vi säkra på att hon kommer att lyfta ut hela sin potential på banan och nå mycket fina resultat. Viljan finns, därmed är det bara en tidsfråga!

Lycka till!