Året 2011

Årets Pojkjunior

Robin Jonsson

Robin har under 2011 gjort stora framsteg såväl tekniskt, mentalt som resultatmässigt. Han har lyft sitt spel från att spela juniorgolf till att spela mogen golf med bra teknik. Dessutom har Robin visat att han tar ansvar för sin utveckling och han har visat en nyfikenhet och vilja att lära sig mer och bli ännu bättre.

Under 2011 har Robin placerat sig i topppen både i JSM Slagspel och JSM Matchspel, och han har varit en stöttepelare i GGK:s lag i JSM klubblag.

Vi gratulerar Robin till en fin säsong och följer med spänning Robins fortsatta utveckling de närmaste åren.

Årets Flickjunior

Linnea Ström

Återigen får Linnea Ström priset som årets junior för flickor. Linnea har fortsatt att utvecklas och har under 2011 tagit sitt spel till en ny dimension med flera ronder rejält under par. Hon har varit given i landslaget och har varit en dominant i JSM klubblag och nationella seriespelet när GGK:s damer tog sig till elitserien.

Linnea är trots framgångarna ödmjuk och fortsätter sitt hårda arbete framåt för att utvecklas ännu mer. Här finns inga tankar på att slå sig till ro.

Vi önskar Linnea lycka till på den långa och tuffa vägen mot framtida stordåd!

Utvecklingspriset Pojk

Victor Lebeck

Att vara en talang är i våra ögon en person som tålmodigt jobbar och kämpar, oavsett resultat och annan yttre påverkan. Det är de här personerna som blir vinnare i det långa loppet, i golf är kopplingen mellan hårt arbete och framgång stenhård.

Victor har under de senaste åren kämpat stenhårt. Ibland har inte resultaten kommit, men Victor har kämpat med att utveckla teknik, närspel, fys och mentala färdigheter.

Under 2011 började vi skymta hur bra det här kan bli. Victor lyfte sitt spel till en ny nivå och spelade stundtals fantastisk golf. Vi är övertygade om att Victor bara har gläntat på dörren till den potential han har byggt upp under de senaste årens träning.

Utöver sitt golfspel är Victor en ödmjuk person och en fantastiskt bra lagspelare, som vi är stolta att ställa på tee i GGK:s färger.

Vi ser fram emot att se dörren till Victors potential öppnas ytterligare de närmaste åren!

Utvecklingspriset Flick

Sofia Langenius

Efter att ha börjat golfgymnasiet hösten 2010 har Sofias utveckling satt fart. Hon slår bollen längre och bättre, är starkare och har utvecklats mentalt.

Under 2011 vann Sofia 2 tävlingar: Hovås Open och Hultas JMI. Vidare spelade hon extremt stabilt i seriespelet när damerna gick upp till elitserien.

Att ha Sofia med i ett lag är alltid bra, förutom att hon kan spela bra golf lyfter hon hela laget med sin glädje och positiva sätt att tänka.

Vi gratulerar Sofia till hennes utveckling och vi räknar med ännu mer de närmaste åren.