Året 2010

Årets Pojkjunior

Adam Ström

Adam har under 2010 lyft sitt spel och sitt tävlande till en helt ny nivå. Med topp-placeringar på Nordea Tour, spel på amerikanska AJGA-touren och 1 seger på Skandia Tour elit har han etablerat sig som ett framtidshopp för svensk golf. Viktigare än resultaten är att Adam förblivit ödmjuk som person, och fortsätter träna med en långsiktig inställning. Att bli riktigt bra i golf tar tid och det är Adam medveten om. Vi önskar Adam stort lycka till med sin satsning!

Årets Flickjunior

Eva Schönander

Efter att ha tränat hårt under vintern har Eva Schönander lyft sitt spel flera nivåer. Under 2010 har Eva vunnit Varberg Junior Open samt en Skandia Tour Regional. Hon tog sig dessutom till riksfinal i Skandia Cup. Med sin idrottsbakgrund och sin härliga inställning kan Eva gå mycket långt om hon väljer att verkligen satsa. Vi önskar stort lycka till!

Utvecklingspriset Pojk

Gustav Björkman

Varje gång jag kör förbi närspelsområdet spanar jag efter Gustav, och allt som oftast är han där. I vår elitverksamhet tror vi på att ambition och hård träning leder till resultat, och Gustav håller verkligen på med hård träning. När Gustav nu kommer att börja köra hård fysträning ser hans framtid ljus ut och vi önskar stort lycka till!

Utvecklingspriset Flick

Alexandra Muhl

Efter att ha tränat stenhårt under vintern var det uppenbart att Alexandra skulle sänka sin hcp rejält, och så blev det verkligen. Alexandra har i år tränat hårt, varit ute och tävlat mycket och överlag lagt mycket tid på att utveckla sin golf. Det leder till resultat och med nuvarande utvecklingstakt kan det här bli riktigt bra de närmaste åren. Vi önskar stort lycka till!