Året 2009

Årets Pojkjunior

Magnus Bruhn


Efter att ha jobbat stenhårt med sin golf de senaste åren lossnade det under 2009 ordentligt för Magnus. Han har vunnit 3 större tävlingar och spelat VM Boys, EM Boys och SAS Masters.

Magnus har fortsatt att visa en ödmjuk inställning och inser att framgångarna 2009 bara är en del på den långa resan mot hans mål. Därför har han fortsatt att träna hårt och förbereda sig för framtiden.

Vi önskar stort lycka till!

Årets Flickjunior

Linnea Ström

Linnea får utmärkelsen som årets junior för andra året i rad. Hon har under 2009 etablerat sig på en ny nivå med sitt golfspel. Linnea har representerat Sverige vid ett flertal tillfällen och vann Skandia Cup Flickor 13 med 11 slag.

Linnea har fortsatt att utvecklas både som människa och som golfspelare. Hon är ödmjuk, glad och positiv i alla lägen. Hennes långa spel är otroligt bra och under slutet av 2009 har närspelet utvecklats enormt.

Stort grattis och lycka till inför de spännande år du har framför dig!

Utvecklingspriset Pojk

Robin Jonsson

Robin har gjort stora framsteg med sin golf under 2009. Under vintern växte Robin och jobbade samtidigt med sin fysträning. Detta har gjort att han slår betydligt längre, men fortfarande lika rakt. Under 2009 har Robin spelat många landslagsuppdrag och tagit sig upp på Skandia Elit.

Robin har också fortsatt att utvecklas som person och tar för sig i gruppen samtidigt som han är en oerhört bra lagspelare.

Vi önskar stort lycka inför nästa säsong!

Utvecklingspriset Flick

Lina Bengtsson

Lina kom till klubben i vintras som en frisk fläkt. Hon är fantastisk att ha med i lagspel tack vare sitt positiva sätt och sin kämparanda. Som golfspelare har Lina utvecklat alla delar av sitt spel. Under KM presterade hon ett fantastiskt spel i ledarbollen med Mikaela Parmlid.

Om Lina bestämmer sig att verkligen bli bra på golf vet vi att hon kommer att lyckas!

Bestäm dig och kör på hårt Lina!