Året 2008

Årets Pojkjunior

Victor Heilte

Efter några resultatmässigt tunga år har Victor under 2008 visat hur bra han verkligen är. Victor tog sig genom amtörkvalet rakt in i SAS Masters. Han var en klippa under seriespelet när Hovås tog sig upp till elitserien och dessutom har han spelat övertygande både på minitouren och Skandia Tour. När vi spelar lagspel är Victor alltid suverän, han ställer alltid upp och han är alltid glad och positiv.
Victor satsar vidare för fullt på college i USA och vi önskar honom lycka till när han nu nästa år blir senior.

Årets Flickjunior

Linnea Ström

När man ser Linnea slå en drive är det svårt att tro att hon bara är 12 år. Likadant när hon tränar med vår juniorelit och slår wedgar. Resultatmässigt har Linnea har för andra året i rad gått till riksfinal i Skandia Cup 13-årsklass. Efter en förstarond på 2 över par blev Linnea till slut slut 2:a. Vidare har hon spelat stabilt på
Skandia Regional. Viktigare än resultaten är att Linnea är en mycket ödmjuk och ambitiös tjej, som sprider värme och glädje i sin omgivning. Det skall bli otroligt roligt att följa Linnea på hennes resa i golfen de närmaste åren.

Utvecklingspriset Pojk

Magnus Bruhn

Att Magnus har haft talangen har vi aldrig tvekat på. Under 2008 har Magnus även tagit tag i sin golf på allvar och jobbat stenhårt. Detta har gjort att han har tagit ett kliv i sin utveckling, både som golfspelare och som människa. Magnus har varit uppe och huggit på Skandia Elit, spelat landslaguppdrag i Italien och vunnit Maratongolfen på Hovås överlägset. Bra säsong Magnus, vi hoppas att du vill fortsätta att utvecklas så som du gör just nu och att du fortsätter att vara en bra förebild för våra små juniorer!

Utvecklingspriset Flick

Sofia Langenius

Sofia har under 2008 kommit in som en frisk fläkt i juniorelitverksamheten. Hon har kastat sig ut mot tufft motstånd i juniorserien och tävlat mycket på andra banor. Hennes golfspel har utvecklats mycket, både tekniskt, fysiskt och mentalt. Sofia är dessutom underbar att ha i en grupp och hon är uppmärksam och tar till sig den hjälp hon får. Vi önskar Sofia stort lycka till med sin golfutveckling!