Alla tävlingar inställda t.o.m 30 juni

Tyvärr måste vi ställa in all tävlingsverksamhet på klubben fram till och med 30 juni. Det är SGFs starka rekommendationer som vi följer när vi tar beslutet att inte tävla. Nu måste vi lägga all vår fokus på att undvika smittspridning på golfklubbarna så att vi kan fortsätta spela sällskapsspel på ett klokt sätt.

Folkhälsomyndigheten har utifrån regeringens förbud kommit ut med nya rekommendationer i så kallade allmänna råd. Där står bland annat att alla tävlingar ska skjutas upp för att minska smittspridning av coronavirus. 

SGF meddelade i fredags en stark rekommendation till alla golfklubbar i Sverige att ställa in all tävlingsverksamhet till och med sista juni.

Som förening förväntas vi självklart att bidra med allt vi kan för att minska smittspridning i vår verksamhet. Det är en självklarhet att hälsa står före tävling och Göteborgs GK kommer att noga följa utvecklingen och FHMs dagliga uppdateringar. Rekommendationerna kan komma att ändras från dag till dag.

Det är förstås tråkigt att behöva ställa in alla tävlingar under våren men om det innebär att vi fortsättningsvis kan spela sällskapsgolf på ett förnuftigt sätt är detta ett lätt beslut för oss.

När allt detta är över och livet går tillbaka till något sånär normalt, hoppas vi kunna erbjuda er alla någon passande tävling igen, håll ut och håll er i form!

Var rädda om er själva och ta hand om varandra!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Kurser och Träningskortet 2020-05-04
Tävlingsverksamhet inställd 2020-04-06
Greenerna öppna 2020-03-25
Corona 2020-03-17
Årsmöteshandlingar 2020 2020-03-13