Svante Bursie spelar landskamp och Europamästerskap

Vår medlem Svante Bursie är uttagen till Svensk Seniorgolfs landskamp mot Tyskland i Hamburg, 13-14 juni 2017. Det är 25:e året i rad som denna landskamp för seniora herrgolfare genomförs, och både Sverige och Tyskland har 12 inteckningar var i vandringspriset. Årets landskamp är därför extra spännande och vi håller tummarna för att Svante och hela det svenska laget kan vinna och bidra till att vi får se vårt lands namn på vandringspriset ännu en gång.

Även uttagen till Europamästerskapen

Svante är även uttagen i Svensk Seniorgolfs lag i Europamästerskapen för H70 och H75 i Tjeckien 16-20 juli. Där spelar över 20 länder, med 12-16 spelare per land, i ett av Europas största golfmästerskap för året, alla kategorier. Bara det är en upplevelse i sig, men de svenska lagen har också förhoppningen att komma högt på resultatlistan i alla klasser. I fjol tog Svensk Seniorgolf guld i H70-klassen individuellt.

Du hittar de svenska laguppställningarna till de olika mästerskapen och landskamperna, och kan följa Göteborgs GK:s deltagande, via Tävlingsbloggen på Svensk Seniorgolfs hemsida: https://svenskseniorgolf.wordpress.com/. (Du hittar länken till Tävlingsbloggen högst upp i högerspalten på hemsidan, om du använder dator eller läsplatta. Använder du din smartphone, finns länken till tävlingsbloggen längre ner på sidan.)

Kommentarer