GGK:s juniorer storspelar på Teen-Tour

Efter en ytterst märklig säsong så drog Teen Tour igång igen under den gångna helgen. Vi hade många spelare på de olika spelplatserna som representerade GGK med framskjutna placeringar på teen tour elite och en seger på teen tour future!

I Kalmar spelades JSM slag som är en av de största deltävlingarna på den högsta nivån Teen Tour Elite. Jakob Melin & Minonna Falkman Lehes tog varsina femteplaceringar i vardera klass efter starka insatser under sista dagen av tävlingen. Även Moa Fridell spelade fin golf och tog en 11:e plats. 

På vår fina hemmaklubb arrangerades Teen Tour Future. I fina förhållanden bjöds det på bra spel av våra hemmaspelare. I pojkklassen gick Jakob Lundberg segrande med en fenomenal score på -15 över tre varv (67-63-65). Scorer så pass låga som Jakob sköt i helgen ser vi sällan på den här nivån. Detta ledde till en seger med hela 6 slags marginal och en plats på högsta nivån nästa omgång. Stort grattis till framgången och lycka till nästa omgång!
 
I flickklassen kom Kajsa Lindquist på en fin fjärdeplats bara något ynka slag från segrarinnan efter stabilt spel under hela tävlingen. 
 
På första steget hade vi spelare från GGK som spelade Teen Tour First på Mölndals GK. I flickklassen segrade Sofia Dyhre. Bland killarna kom Tim Robertsson på en femteplats och Harald West på en sjunde plats.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Tidbokningsregler 2021 2021-03-22
Årsmöteshandlingar 2021 2021-03-04
Rangen öppen 2021-02-26
Banan öppen för vinterspel 2021-02-26
Höstmöteshandlingar 2020 2020-11-10